Bel voor meer informatie 0592 - 409 704 rijschool A28-rijopleidingen.nl assen info@a28-rijopleidingen.nl

auto rijbewijs
auto rijlessen
auto rijschool
A28-rijopleidingen
rijschool A28 Assen

rijschool A28 Assen

De werkwijze

De instructeurs

Slagingspercentage

De lesauto's

Continuļteit

Inhoud rijlessen

Proefexamens

Zuivere lestijd

Openheid van zaken

Onafhankelijk

Communicatie

 

 

Voordelen

Zelf online plannen buiten de rijtijd

Direct vervangauto en/of instructeur beschikbaar

Zuivere lestijd

Rookvrije auto's en instructeurs

Proefexamen

Volwassen leeromgeving

 

 

 
Overzicht >>Rijschool A28 Assen

Rijschool A28 Assen  

Rijschool A28 Assen

Ook al doet de naam misschien anders vermoeden: wij zijn geen franchise organisatie. De oorsprong is een familiebedrijf die zijn naam ontleend aan onze snelweg de A28 die het Drenthe verbindt met de rest van Nederland.

A28-rijopleidingen bestaat sinds 2004 en is uit pure passie ontstaan. De grondleggers zijn geboren vakmensen met veel mensenkennis en ervaring. Door de democratische manier van lesgeven proberen wij een fijne leeromgeving te creëren waarin de leerling meetelt zichzelf kan zijn.

De Werkwijze

Wij verzorgen een nauw samengestelde rijopleiding waarin op een duidelijke en structurele manier les wordt gegeven. Het is de bedoeling dat jouw vaardigheden en kennis groeien samen met jouw zekerheid, zodat je veilig en actief door het verkeer heen kunt.

Door onze werkwijze krijg je een fijne leeromgeving die je snel en efficiënt aan je rijbewijs helpt en waar je later nog met plezier op kan terugkijken.


De Instructeurs
A28 heeft 2 degelijke rij-instructeurs die op een volwassen manier opleiden. Eén mannelijke en een vrouwelijke die samen in één lesauto rijles geven. Ze werken allebei op vaste tijden zodat jij weet bij wie je terecht komt. Mocht het noodzakelijk zijn kunnen zij elkaar vervangen wat de beschikbaarheid ten goede komt.

Met andere woorden

"Je rijles gaat altijd door"

Beide instructeurs werken volgens éénduidig lesplan en geven geduldig rijles. En als een manier van uitleg niet werkt dan proberen wij andere manieren tot dat het wel lukt. Iedereen wordt gerespecteerd en wij laten iedereen in hun waarde.

Wij roken niet, hebben geen pauze of doen geen boodschappen tijdens jouw les. Je staat dus niet onnodig stil en krijgt van beide de aandacht die jij verdiend.


Het Slagingspercentage
Ons slagingspercentage kun je terug vinden op rijschoolgevens.nl en ligt al jaren rond het regionale gemiddelde. Dit is een prima resultaat maar wat nog belangrijker is, is of de leerlingen een prettige leertijd in de auto hebben gehad. Hiervoor kun je de resencies bekijken op de website. Iedereen krijgt bij ons de kans om het rijden onder de knie te krijgen in de tijd die hij of zij nodig heeft.

Het slagingspercentage is een globale kijk van de resultaten van een rijschool van 12 maanden terug. Puur de resultaten, het zeg niets over de manier waarop je wordt opgeleid. Dus vergelijk dit goed en neem contact op met de rijschool en als dat klikt vraag eerst een vrijblijvende proefles aan. Op deze manier kun je altijd ervaren of de rijschool wel bij je past.

De lesauto's
De lesauto is een Volvo V40. Er is ook een volvo V40 direct beschikbaar als vervangauto met dezelfde rijeigenschappen. Je doet in de auto waar je in lest ook examen.

Natuulijk ben je veilig bij ons in de de auto, maar als een medeweggebruiker een vergissing maakt is het toch fijn om te weten dat Volvo bekend staat om zijn veiligheid en comfort.

Verder zijn de stoelen en het stuur voorzien van verschillende instelmogelijkheden waardoor de auto voor iedereen comfortabel en goed zit.

Beide auto's hebben een kleine draaicircel en voldoende vermogen om altijd op een fijne manier bijzondere verrichtingen te kunnen doen en vlot en gemakkelijk te kunnen invoegen op de snelweg.

De auto's zijn schoon en rookvrij.

Continuïteit

Doordat A28 een eigen reserve auto en twee rijinstructeurs heeft is het dus duidelijk dat je rijles altijd doorgaat. De enige uitzondering hierop is te veel sneeuw of ijzel. De vervang auto is gelijk aan de lesauto.


Inhoud van de rijlessen
De les bevat altijd een lesdoel die afhankelijk is van de vorderingen van de kandidaat en de situatie van het moment. Elke les eindigt met een korte uitleg van de vorderingen en wat je de volgende les kunt verwachten.

Proefexamens

Voor het officiële examen bieden wij altijd de mogelijkheid een proef-examen af te leggen. Hierdoor komen de laatste oneffenheden aan het licht die in de vervolg lessen nog weer verbeterd kunnen worden. Het proefexamen duurt 2 uur, wordt achteraf geëvalueerd en wordt door de eigen instructeurs afgenomen.


Zuivere lestijd

Omdat wij tijdens een pratijkles geen telefoon opnemen en de leerlingen online rijlessen kunnen inplannen, is de lestijd zuiver en enkel en alleen voor de rijdende leerling.


Openheid van zaken

Van alle wijzigingen die plaats vinden bij A28-rijopleidingen word je tijdig op de hoogte gehouden en er wordt altijd een passende oplossing gezocht voor bestaande leerlingen.

"Recht door zee is ons motto"


Onafhankelijk

Omdat je een leertraject met ons aangaat voor een bepaalde periode is het natuurlijk mogelijk dat om welke reden dan ook het niet meer uitkomt om de opleiding af te maken. In overleg kun je dan altijd kiezen om te stoppen. Het is dan wel verstandig om op losse lessen te gaan rijden, want een pakket geeft namelijk wel een verplichting.


Communicatie
Als je contact met ons wilt opmemen kan dat om allerei manieren. Als je via sms of mail berichten stuurt dan bevestigen wij deze altijd. Als je dus geen bericht terug hebt gehad kun je er vanuit gaan dat wij deze niet ontvangen hebben. Dit geldt ook voor mail verkeer. Krijg je dus geen berichtje terug stuur hem dan nogmaals om vergissingen te beperken.

Je kunt van 8:30 tot 20:00 uur op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen via de kantoornummers. 0592 - 409 704 of 06 - 19 51 11 75

"In de auto wordt geen telefoon opgenomen"

Verder kun je altijd mailen via info@a28-rijopleidingen.nl .

"Door het verkeer is ons doel, door het leven is ons streven."GebruikersomgevingNieuwe bestuurders


Meer op facebook..

© Copyright 2004-2021 rijschool a28-rijopleidingen Assen - Alle Rechten Voorbehouden - laatste update 15-07-2021